Index Vakbarát Hírportál

Szörnyű baleset történt Budapesten, meghalt egy 23 éves nő a Nagykörúton

2023. február 19., vasárnap 06:37

Halálos baleset történt vasárnap hajnalban Budapesten, a Harminckettesek terén. Egy autó a villamosmegállóban ütött el egy ott várakozó fiatal nőt, aki belehalt sérüléseibe. A villamos helyett pótlóbusz járt, és az autós közlekedést is terelték.

Hajnalban először a BKK járatain, valamint a BKK Info oldalán számoltak be arról, hogy ideiglenesen pótlóbusz jár a Blaha Lujza tér és a Corvin köz megálló közt a 4-es, 6-os villamosok vonalán, valamint a 923-as éjszakai busz is terelve közlekedett. 

Azt nem közölték, ennek mi az oka, viszont a rendőrség már beszámolt arról, mi történt pontosan. Azt írták, hogy egy autó a villamosmegállóba sodródott, és elütött egy ott várakozó 23 éves nőt a Harminckettesek terén hajnali 2 óra körül.

A FIATAL LÁNY BELEHALT SÉRÜLÉSEIBE.

A rendőrség vizsgálja a VIII. kerületi baleset körülményeit. Legalább egy helyszíni fotó is felkerült már a közösségi médiába, amelyen az látható, hogy a személyautó nagy erővel csapódhatott be a villamosmegállóba, és durva károkat okozott.

A baleset miatt nemcsak a BKK nem jár, hanem a gépjárműforgalmat is terelik a rendőrök a Baross utca és a József utca közötti szakaszon, kerülni a környező utcákban lehet. A baleset körülményeit még vizsgálják, egyelőre nem adtak részletesebb tájékoztatást arról, hogy mi okozhatta a tragédiát – írta a police.hu.

Olasz férfi lehetett az elkövető? 

Frissítés: A BKK azóta jelezte, hogy helyreállt a forgalmi rend, és a 4-es és a 6-os villamos ismét a teljes útvonalon közlekedik.

Mindeközben a Bors úgy értesült, hogy

az autót egy 41 éves olasz állampolgár vezette, aki alkoholt fogyaszthatott.

A lap szerint az illetőt meg is szondáztatták a helyszínen, és pozitív eredményt produkált, ezért folyamatban van az elszámoltatása.

A TV2 Tények című műsora még hajnalban egy rövid videót is készített a baleset helyszínén, amelyen jól látható az összetört autó is.

A villamosmegállóból és az útról délelőttre eltakarították a roncsokat, de itt-ott még mindig láthatóak a baleset nyomai. 

Rovatok