Index Vakbarát Hírportál

Elhunyt a Magyar Közút balesetet szenvedett kollégája

2023. február 24., péntek 21:47

Február 13-án egy személyautó gázolt el egy elé ugró szarvast, amely az ütközés hatására átrepült a szemközti sávba, és a közutas kisteherautóra zuhant. A jármű teteje szinte megsemmisült, vezetője pedig súlyos sérülése után végül elhunyt.

A Magyar Közút közösségi oldalán jelentette be, hogy a február 13-án súlyos balesetet szenvedett körmendi kollégájuk elhunyt.

A férfi a 76-os főúton haladt a mérnökség kisteherautójával Zalaegerszeg és Bagod között, amikor egy vele szemben közlekedő autós elütött egy szarvast. Az állat az ütközés során átrepült a szemközti sávba, épp oda, ahol a Magyar Közút kollégája kisteherautójával haladt. A Volkswagen szélvédője és teteje teljesen megsemmisült.

A Magyar Közút gépkocsiját vezető férfit súlyos fejsérülésekkel vitte el a mentő. Napokon át ápolták az intenzív osztályon, de csak a csoda segíthetett volna rajta. 

Több ezren szorítottak a felgyógyulásáért, de péntek reggel megpihent – tudatta a Magyar Közút közösségi oldalán. 

Imre 2018-ban csatlakozott körmendi mérnökségünkhöz. A mindössze 35 éves kollégánk ambiciózus volt, érdekelte a technika, egyik munkagép kezelése sem állt tőle távol, rendkívül hasznos tagja volt társaságunknak

– emlékeztek meg kollégájukról. Mint írják, munkatársai csak Juniornak becézték, akivel nagyon szerettek dolgozni.

A társaság őszinte részvétét fejezte ki a család felé. Hozzátették, Imrét a társaság saját halottjának tekinti, hozzátartozóinak pedig minden segítséget megadnak, amit lehet.

Rovatok