Index Vakbarát Hírportál

Kiderült, mennyit keres Palvin Barbara

2023. február 25., szombat 07:16

Mára vagyona már több milliárd forintot tesz ki a 13 éves korában felfedezett Palvin Barbarának, Magyarország legismertebb modelljének. Ez nem is lehet annyira meglepő, ugyanis a legnagyobb világmárkák közül jó néhánnyal dolgozott már együtt, és az Instagram-oldalát is több millióan követik.

Palvin Barbara magyar modell karrierje 13 éves korában indult, azonban azóta már szinte mindent elért a szakmájában, amit csak lehet. 2019-ben ő volt például a Victoria's Secret angyala, azaz a márka hivatalos modellje. De vezetett már MTV-díjátadót is David Guettával az oldalán 2020-ban, ahogyan a spanyol Elle címlapján is szerepelt már a magyar modell.

Az is köztudott a modellről, hogy nem kell nagyon aggódnia neki és párjának az anyagi biztonságuk miatt. Palvin Barbi és párja, Dylan Sprouse tavaly például 3 milliós Tiffany Lock-karpereccel a kezükön voltak láthatóak. Párjával pedig még videóklipben is szerepeltek együtt.

Palvin Barbarát 2018-ban a Forbes listáján a 17. helyre rangsorolták a legvagyonosabb modellek listáján, az akkori 8 millió dolláros vagyonával. Azonban a koronavírus okozta világjárvány neki sem tett jót gazdaságilag.

A Green Energy Analysis információi szerint Palvin Barbara vagyona 2022 végén megközelítőleg 6 millió dollár volt, ami 2,3 milliárd forintnak felel meg. A becslések alapján nagyjából 42 ezer dollárt, azaz 16 millió forintot keres havonta – írja a Femina.

Emellett a modell Instagram-oldalát 18,7 millióan követik, amiből szintén nem kis pénzhez juthat, valamint divatmárkákkal is folyamatosan dolgozik.

(Borítókép: Palvin Barbara. Fotó: Szabó Réka / Index)

Rovatok