Index Vakbarát Hírportál

Durva tömegverekedés volt Nyíregyházán, videó készült róla

2023. március 5., vasárnap 12:00

Durva tömegverekedés volt egy nyíregyházi szórakozóhely, a Mamma Mia Club előtt. A rendőrség eljárást indított a gyanúsítottak ellen.

A verekedés még péntek éjjel történt, az esetről a YouTube-ra töltöttek fel egy videót. A felvételen az nem látszik, hogy miként kezdődött a balhé, az viszont igen, hogy a szórakozóhely biztonsági őrei nem kímélték a sértetteket. A kidobók még a földön fekvő embereket is tovább ütötték-verték, volt, akit fejbe is rúgtak. 

Az esetről készült felvételt több olvasónk is elküldte lapunknak.

Az RTL információi szerint egy apa, valamint 21 és 19 éves fiai keveredtek összetűzésbe a biztonsági őrökkel, akik nem akarták őket beengedni a szórakozóhelyre.

A Blikk kérdésekkel kereste a Szabolcs-Szatmár-Bereg Vármegyei Rendőr-főkapitányságot. A rendőrség a lappal közölte, hogy

csoportosan elkövetett garázdaság, valamint testi sértés bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatnak büntetőeljárást.

Hozzátették azt is, hogy a nyomozók eddig négy gyanúsítottat hallgattak ki az ügyben, közülük ketten a szórakozóhely biztonsági szolgálatának a munkatársai. Őket már őrizetbe is vették a rendőrök, és előterjesztették a letartóztatásuk indítványozását.

Rovatok