Index Vakbarát Hírportál

Jobbik: Nem lepődnénk meg, ha Orbán Viktor legközelebb oroszul köszönne be a Kossuth rádióban

2023. március 10., péntek 12:35

A Jobbik lapunkhoz eljuttatott közleményében arról ír, hogy nem lepődnének meg rajta, ha Orbán Viktor legközelebb oroszul köszönne be a Kossuth rádióban. A párt szerint a Fidesz békejavaslata valójában nem más, mint az orosz megszállók gyalázatos békéje, ami nem a magyarok, hanem Moszkva érdekeit szolgálja.

A miniszterelnök ma reggeli, propagandarádiójában adott interjúja is tökéletesen megmutatta: ha rajtuk múlik, kivezetik Magyarországot az Európai Unióból, hogy aztán orosz segítséggel korlátlan ideig uralkodhassanak – vélekedik a Jobbik közleményében. A párt szerint az sem kérdéses, hogy az új, Európára ereszkedni készülő vasfüggöny keleti oldalán képzelik el hazánkat.

Mint írják, Orbán ismét a tartalom nélküli békéről beszélt, az arabokkal, a türkökkel, a kínaiakkal és az afrikaiakkal egy oldalon említve hazánkat.

A Fidesz békejavaslata viszont valójában nem más, mint az orosz megszállók gyalázatos békéje! Ez nem a magyarok, hanem Moszkva érdekeit szolgálja

– véli a párt.

A Jobbik–Konzervatívok békejavaslata az igazságos béke javaslata, melyet az európai közösséghez való tartozásunk garantál, mert Európa a biztonságunk záloga! Ki kell mondani: ruszkik, haza! – olvasható a Jobbik lapunkhoz eljuttatott közleményében.

Az Index élőben követte Orbán Viktor Kossuth rádiónak adott interjúját, ide kattintva tudja elolvasni a miniszterelnök rádióbeszédének legfontosabb gondolatait.

Rovatok