Index Vakbarát Hírportál

Két héten belül másodszor riasztottak mentőhelikoptert Makóra

2023. március 13., hétfő 14:51

Eszméletét vesztette Makó belvárosában egy nő, akihez mentőhelikoptert hívtak. Március elején is történt egy hasonló eset: akkor egy középkorú férfi lett rosszul az egyik helyi lakóépület lépcsőházában.

Hétfő reggel rosszul lett egy makói húsbolt előtt egy középkorú nő, aki az eszméletét is elvesztette. Az Országos Mentőszolgálat Facebook-oldalán közölte, hogy a mentésirányítás riasztotta a legközelebbi mentőegységet, sőt mentőhelikoptert is küldtek a helyszínre.

A mentőknek végül sikerült stabilizálniuk a nő állapotát. A hölgyet a kiérkező helikopterrel szállították kórházba.

Az Országos Mentőszolgálat tájékoztatása szerint a helikopter ugyanott szállt le, mint két héttel ezelőtt, amikor rosszul lett egy férfi a makói Hunyadi utcában egy lépcsőházban. A Minden ami Makó Facebook-csoportban azt írták, hogy többször is újra kellett éleszteni, majd amikor stabilizálódott az állapota, berakták a mentőbe, és átvitték a mentőhelikopterhez.

Az Országos Mentőszolgálat közleménye szerint a helyszínre riasztott mentőegység egy középkorú férfit súlyos sérülésekkel vitt kórházba akkor, de az eset körülményeit nem részletezték – írja a szeged365.hu.

Rovatok