Index Vakbarát Hírportál

A Momentum támogatja Pikó András újraindulását

2023. március 16., csütörtök 14:45

Újraindul Pikó András a polgármesteri székért Józsefvárosban a jövő évi önkormányzati választásokon. A Momentum támogatását már magáénak tudhatja.

Közös bejelentő videóval jelentkezett Pikó András józsefvárosi polgármester és Gelencsér Ferenc, a Momentum elnöke. A városvezető arról beszélt: az elmúlt években az összes pillanatot hatalmas megtiszteltetésnek élte meg, hogy Budapest egyik legizgalmasabb és legélhetőbb kerületének a polgármestere lehet.

„Felújítottuk a Déri Miksa utcát, a Somogyi Béla utcát, a fővárossal együtt a Blaha Lujza teret, és megállítottuk a kerületi vagyon elherdálását, valamint 250 bérlakást korszerűsítettünk” – számolt be az elmúlt év eredményeiről Pikó András.

Gelencsér Ferenc azt mondta: 2019-ben Pikó András elhozta az őszinteséget a kerületbe, elkötelezett, helyi lokálpatriótaként pedig ismeri a helyiek problémáit, és csapatával meg tudja oldani. A pártelnök hozzátette: ezért támogatja a Momentum, hogy 2024-ben, az önkormányzati választásokon ismét Pikó András legyen Józsefváros polgármestere.

Március elején jelentette be a Momentum, hogy a párt VI. kerületi polgármestere, Soproni Tamás is újraindul az önkormányzati választásokon 2024-ben.

Rovatok