Index Vakbarát Hírportál

Újabb támogatásra számíthatnak az Erzsébetvárosban élők

2023. március 21., kedd 14:15

Erzsébetváros 10 ezer forintos ajándékutalványokat oszt húsvét alkalmából, amelyeket a Lidl-üzletekben lehet felhasználni. Az utalványokat az arra jogosultak személyesen vagy írásos meghatalmazás ellenében vehetik át. Erről Niedermüller Péter, a kerület DK-s polgármestere számolt be.

Niedermüller Péter Facebook-oldalán számolt be arról, hogy újra segíti az önkormányzat a kerületben élőket, ezúttal Lidl-ajándékutalványok formájában.

Erzsébetvárosban úgy gondoljuk, hogy segítséget kell nyújtanunk azoknak, akik nehezen tudnak lépést tartani a folyamatosan növekvő árakkal, különösen az élelmiszerárakkal. Ezért húsvét előtt 10 ezer forint értékű Lidl-ajándékutalvánnyal szeretnénk megkönnyíteni a mindennapokat és szebbé tenni az ünnepet számukra

– olvasható a bejegyzésben.

Ezért ajándékutalványt kapnak

Az ajándékutalványok átvehetők 2023. március 21. és április 30. között hétfőtől csütörtökig 9 órától 16 óráig a Polgármesteri Hivatal Ügyfélszolgálati Irodáiban, az Erzsébet körút 6. és a Garay utca 5. szám alatt.

Az utalványok személyesen vagy írásos meghatalmazás ellenében vehetők át.

Március 14-én bejelentették: a képviselő-testület 400 ezer forintra emelte a háziorvosok támogatását. Előtte pedig Niedermüller Péter, a Demokratikus Koalíció alelnökének javaslatára a képviselő-testület megszavazta, hogy ezentúl az erzsébetvárosi óvodákban mindennap lesz friss gyümölcs és zöldség a gyermekek számára.

Rovatok