Index Vakbarát Hírportál

Ámokfutó suzukis hajtott át a piroson, centimétereken múlt a tragédia

2023. március 30., csütörtök 14:24

Budapesten történt a borzalmas eset, amelynek következtében tized másodperceken múlt a szerencsétlenség. A babakocsit toló anyuka még időben észrevette az ámokfutó suzukist, csak ezért úszták meg ép bőrrel az incidenst.

Egy autós fedélzeti kamerája rögzítette az erről készült felvételt. Az eset kedden 8.15-kor, a Vörösvári út–Szőlő utca kereszteződésében történt. 

Rettenetes volt látni, ahogy ez az autós majdnem elsodorja a babakocsit. Csak ordítani tudtam a kocsiban a tehetetlenségtől. Tized másodpercen múlt a rettenetes szerencsétlenség. Az esemény 1 órával később történt, mint a bélyeg, nem állítottam még át a kamerát

– írta a videó készítője.

A Suzuki sofőrje szabálytalanul, a buszsávban hajtott, ráadásul már bőven a piros lámpán haladt át. Szerencsére a babakocsit toló szülő észrevette az ámokfutó suzukist, és megállt – írja a Budapesti Autósok oldala. 

A videón az is jól látható, hogy az autó sofőrjét nem zavarta, hogy a gyalogosok át akarnak kelni: bár kissé balra húzta a kormányt, de ugyanolyan tempóban haladt tovább.

Rovatok