Index Vakbarát Hírportál

Holttestet talált a Dunában a vízi rendészet

2023. április 2., vasárnap 12:45

Március 25-én a kutyájával együtt tűnt el V. Ferenc, akit a Bács-Kiskun vármegyei Fajszon láttak utoljára élve. A férfi ismerősei sokkot kaptak, amikor megtudták, hogy Ferencet és ebét holtan találták meg a Dunában.

Ferenc imádott német juhászával szállt be a szürke kocsijába, majd mindkettőjüknek nyoma veszett. A férfit és kutyáját végül a Duna környékbeli szakaszán találták meg.

A Ripost információi szerint a vízbe hajtott kocsit a vízi rendészet dolgozói találták meg, a rendőrség pedig vizsgálatot indított az ügyben.

Nem tudom, mi lehetett vele, de egyszerűen nem tudom róla elképzelni, hogy ilyet tegyen. Én nem zárnám ki azt sem, hogy véletlen hajtott bele a vízbe, esetleg még az sem lehetetlen, hogy rosszul lett. Ha előre eltervezte volna ezt a szomorú tettet, akkor miért vitte volna magával a kutyusát?

– kérdezte a bulvárlap által megkérdezett, név nélkül nyilatkozó ismerős.

Az esetet közigazgatási eljárás keretei között vizsgálják, közölte a lappal a Bács-Kiskun Vármegyei Rendőr-főkapitányság, amely kizárta az idegenkezűséget.

Ha ön is úgy érzi, segítségre lenne szüksége, hívja a krízishelyzetben lévőknek rendszeresített, ingyenesen hívható 116-123-as vagy 80-20-55-20-as telefonszámot! Kérjük, olvassa el ezt az oldalt! Amennyiben másért aggódik, ezt az oldalt ajánljuk figyelmébe.

Ha bajban van, vagy másért aggódik

Országos Kríziskezelő és Információs Telefonszolgálat: +36-80-20-55-20

A Kapcsolj egyből projekt honlapja: https://www.kapcsoljegybol.hu/

Magyar Lelki Elsősegély Szolgálatok (LESZ) segélyvonala: 116-123

Az Ifjúságért Mentálhigiénés Szövetség (IMSZ) a 137-00-s zöldszámon érhető el hétköznapokon 17–21 óra között.

Az IMSZ-ről bővebb információt itt talál: http://www.ifjusagi-lelkisegely.hu/

Rovatok