Index Vakbarát Hírportál

Három parkoló autót is összetört egy budapesti sofőr, akinek még jogosítványa sem volt

2023. április 5., szerda 20:15

Felkerült egy videó az internetre, amelyen az látható, ahogyan egy autó valamilyen okból keresztbe állt két parkoló autó között, majd megpróbált egyenesbe jönni, miközben a környezetében lévő összes autónak nekiment. Miután nem volt sikeres az akciója, ott hagyta az autót, és elsétált.

Az eset még április 3-án történt a XIII. kerületben, a Szent László utcában, amelyről az egyik károsult és egyben szemtanú egy videót is készített.

Pár perc alatt három autót tört össze a XIII. kerület Szent László utcában

– írta a videóhoz a BpiAutósok olvasója, aki hozzátette, hogy a rendőrségi eljárás folyamatban van.

Sajnos nincs a videón, hogy hogyan rakta be kézifékkel a kocsit ebbe a helyzetbe. A BRFK Közlekedésrendészeti Főosztály intézkedett a helyszínen, a sofőr utána visszajött, előállították a XIII. kerületi kapitányságra, szerencsére volt biztosítás az autóján, de azt mondta, nem az övé, és jogosítványa sincsen. Azt állította, másik személy ült mellette, az húzta be a kéziféket

– fűzte hozzá az eset szemtanúja a portál szerint.

A videón az látható, ahogyan egy autó keresztbe állt két parkoló autó között, de nem tudott onnan kijönni. Miután rájött, hogy ennek a szituációnak a megoldása meghaladja a képességeit, kiszállt, felháborodott, majd mérgesen elhagyta a helyszínt.

Rovatok