Index Vakbarát Hírportál

Sorra tűnnek el a fiatal lányok a budapesti gyermekotthonokból

2023. április 9., vasárnap 19:20

Még április 8-án távozott ismeretlen helyre a 17 éves Domonkos Krisztina, aki Budapesten, a XV. kerület egyik gyermekotthonából tűnt el. Ugyanezen a napon a XVIII. kerület egyik gyermekotthonából is eltűnt egy gyermek.

Eltűnt egy 17 éves lány április 8-án, szombaton. Domonkos Krisztina egy XV. kerületi gyermekotthonból engedéllyel távozott, ám oda nem érkezett vissza – írja a rendőrség.

A rendőrök jelenleg is nagy erőkkel keresik. A fiatal 165 centiméter magas, átlagos alkatú, szőkésbarna hajú. Eltűnésekor fekete bőrdzsekit, fekete nadrágot és fehér sportcipőt viselt.

A BRFK kéri, hogy aki Domonkos Krisztina tartózkodási helyéről információval rendelkezik, akár névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést a nap 24 órájában elérhető, 06-80-555-111-es Telefontanú-zöldszámon, illetve a 112-es díjmentes segélyhívó számon.

Mint korábban megírtuk, ugyanezen a napon a XVIII. kerület egyik gyermekotthonából is eltűnt egy gyermek, a 12 éves Knecht Jázmint szintén nagy erőkkel keresik a rendőrök.

Rovatok