Index Vakbarát Hírportál

Látta őket? Késes rablók miatt kér segítséget a rendőrség

2023. április 13., csütörtök 14:39

A Ceglédi Rendőrkapitányság felfegyverkezve elkövetett rablás bűntettének gyanúja miatt folytat nyomozást egyelőre ismeretlen tettesek ellen.

Először Albertirsán, a Mikes utcában támadtak április 10-én délután egy házaspárra „Ide a táskát!” felkiáltással és késsel fenyegetőzve, maszkot viselve. A férj dulakodni kezdett egyikükkel, a feleség segítségért kiáltott, mire a támadók elmenekültek.

Később Albertirsán, az Erzsébet téren támadtak szintén április 10-én késő este két fiatalra „Ide a pénzt!” felszólítással, szintén maszkot viselve. Egyikük kést tartva adott nyomatékot a követelésnek.

A tizenévesek átadták pénzüket és telefonjukat, utóbbiakat a tettesek eldobták.

A rendőrök felvételeket szereztek be a támadókról.

A Ceglédi Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya kéri, hogy aki a felvételeken látható tetteseket felismeri, jelenlegi tartózkodási helyükkel vagy a bűncselekményekkel kapcsolatban érdemleges információval rendelkezik, hívja a Pest Vármegyei Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központját a 06 (1) 236-2883-as telefonszámon, illetve tegyen bejelentést a Telefontanú 06 (80) 555-111-es zöld számán, vagy a 112-es központi segélyhívón.

Rovatok