Index Vakbarát Hírportál

Begyógyszerezte magát két tinilány, akik közösen akartak leugrani egy hídról

2023. április 18., kedd 09:26

Egy 13 és egy 14 éves lány begyógyszerezte magát, majd azt tervezték, együtt lesznek öngyilkosok. Egy nyitrai folyóba akartak beugrani egy hídról, ám egyikük meggondolta magát és tárcsázta a segélyhívót.

Közösen akart öngyilkosságot elkövetni egy 13 és egy 14 éves lány a napokban Nyitrán – derült ki a JOJ TV riportjából, amelyet a Paraméter szemlézett.

A csatorna információi szerint a fiatalok begyógyszerezték magukat, majd egy hídról a folyóba akartak ugrani, végül azonban egyikük meggondolta magát és felhívta a segélyhívót. A rendőrökön kívül a mentősök is a helyszínre siettek, majd mindkét lányt kórházba vitték.

A történtekről egy pszichológust is megkérdeztek, aki szerint több probléma összességének köszönhető, ami idáig vezetett. Hangsúlyozta azt is, fontos, hogy ilyen esetekben a környezet se hunyjon efölött szemet, és vegye észre az árulkodó jeleket, legyen szó a közeli hozzátartozókról vagy a barátokról.

Ha ön is úgy érzi, segítségre lenne szüksége, hívja a krízishelyzetben lévőknek rendszeresített, ingyenesen hívható 116-123 telefonszámot! Kérjük, olvassa el ezt az oldalt! Amennyiben másért aggódik, ezt az oldalt ajánljuk figyelmébe.

Rovatok