Index Vakbarát Hírportál

Ajtócsapkodás, mutogatás és köpködés – balhé az M4-esen Üllőnél

2023. április 21., péntek 11:18

Vita alakult ki két autós között az M4-es autópályán, Üllőnél, miután a hátul haladó suzukis nekiment az előtte lévőnek. Ajtócsapkodással, bemutatással és köpködéssel lett vége a nézeteltérésnek.

Közeledik a közlekedési kultúra napja, és emiatt még inkább elszomorító az alábbi videó, amit a Budapesti Autósok egyik olvasójának kamerája rögzített.

Amint az a felvételen is látható, a kisoroló kocsisor két tagja között alakult ki heves vita, amit a mögöttük haladó kamion fedélzeti kamerája rögzített. A hármas élén haladó szürke autó gazdája kiszállt az autójából és kérdőre vonta a mögötte haladót, amiért a suzukis hátulról nekiment.

Erre a Suzukiban ülő két férfi is kipattant a járműből, az anyósülésen helyet foglaló utas még az üvegét is földhöz vágta, majd közös erővel rohamozták meg a sérült autó gazdáját. A vita lezárta után a kék felsős férfi bemutatott az esetet rögzítő kamionosnak, majd leköpte annak szélvédőjét.

Sajnos nem hallottam, mit mondott az előtte lévő sofőrnek a srác. Én szóltam neki, hogy bent van a kamera. A kézmutatás meg nekem szólt, mert rádudáltam, hogy bevágott elém. Nekem is beszólt amúgy valami szépet. Úgy tudom, hogy csak a Suzukiban lett kár. Elhajtottak, de nem tudom, hogy utána lerendezték-e egymás között a dolgot

– mesélte a portál olvasója.

Rovatok