Index Vakbarát Hírportál

Elindult Orbán Balázs hivatalos honlapja

2023. április 22., szombat 11:52

A miniszterelnök politikai igazgatója közölte, a szakmai életéhez köthető tartalmak szombattól egy helyen, saját hivatalos oldalán olvashatók. Orbán Balázs 2021-től Orbán Viktor miniszterelnök politikai igazgatója, 2022-től pedig a Fidesz országgyűlési képviselője.

Orbán Balázs a miniszterelnök politikai tanácsadója közösségi-oldalán jelentette be, szombaton elindította hivatalos honlapját.

Mint írta, az oldalon beszédei, publikáció és a vele készült interjúk olvashatók magyar és angol nyelven.

Abban hiszek, hogy a sajátosan magyar attitűd, a különösség inspiráló terhe olyan adottság, amely felvértezi a magyarságot arra, hogy a XXI. század küzdelmeit sikerrel vívja meg. Ha ebből a küzdelemből a magam helyén ki tudom venni a részem, már megéri csinálni. Ahogy nagymamám mondta milliószor, s aminél kifejezőbb krédót azóta se hallottam senkitől:

»Teszem a dolgom.«

– írta hitvallásában a miniszterelnök politikai igazgatója.

Orbán Balázs 2009 és 2012 között az igazságügyért felelős minisztérium jogi szakreferense volt, 2012-től a Századvég munkatársaként tevékenykedett.

Kormányzati szerepvállalása 2018-ban indult, egészen 2022-ig a Miniszterelnökség miniszterhelyettese, parlamenti és stratégiai államtitkára volt.

Orbán Balázs 2021-től Orbán Viktor miniszterelnök politikai igazgatója, 2022-től pedig a Fidesz országgyűlési képviselője.

Rovatok