Index Vakbarát Hírportál

Többször is nők előtt nyúlt magához egy férfi a HÉV-en

2023. április 24., hétfő 11:31

Vádemeléssel folytatódott annak a férfinak az ügye, aki a HÉV-en többször is nők előtt végzett önkielégítést –tájékoztatott a Pest Vármegyei Főügyészség.

A hasonló jellegű cselekmények miatt korábban már büntetett férfi 2022. november 3-án a délelőtti órákban felszállt a Gödöllőre közlekedő HÉV-re. Ott egy kamasz lánytól nem messze ült le, majd nemi szervét elővette, és a lányt folyamatosan figyelve önkielégítést végzett.

A lány ezt látva megijedt, és a legközelebbi megállónál a szerelvényről leszállt, de előtte még telefonjával rövid felvételt készített a férfiról – olvasható a vádiratban.

Az elkövető pár nappal később a déli órákban szállt fel a gödöllői HÉV-re, amelyen egy felnőtt nő is utazott az egyik kocsi hátsó ajtajánál. A férfi a nő közvetlen közelébe lépett, majd nemi szervét elővette, és a nő mellett állva végzett önkielégítést. A cselekményen megbotránkozó nő a következő megállóban átszállt egy másik kocsiba.

A sértettek feljelentése, illetve a férfiról készült felvétel alapján nyomozást indított a rendőrség, a nyomozók rövid időn belül elfogták a gyanúsítottat. A Gödöllői Járási Ügyészség most kétrendbeli szeméremsértés vétsége miatt emelt vádat az elkövető ellen.

A férfi letartóztatásáról készült rendőrségi videót alább lehet megtekinteni:

Ha ön jogellenes vagy kiskorúakra káros online tartalommal találkozik, olvassa el a témáról szóló cikkünket, és használja a cikk végén található bejelentőfelületet!

Rovatok