Index Vakbarát Hírportál

A fagyos reggel után jön a napsütés

2023. április 27., csütörtök 06:11

Csütörtökön helyenként alakulhat ki egy-egy gyenge zápor. Az északnyugati szél csak kevés helyen élénkülhet meg. A legmagasabb nappali hőmérséklet 13 és 18 fok között ígérkezik.

Csütörtökön napos-gomolyfelhős időre készülhetünk, helyenként egy-egy gyenge záporral. Helyenként élénk lehet az északi-északnyugati szél. Hajnalban a fagyzugos helyeken gyenge fagy, néhol az Alföldön talaj menti fagy előfordulhat – írja az Időkép.

Napközben 13–18 fokot mérhetünk a legmelegebb órákban.

Az Országos Meteorológiai Szolgálat előrejelzése szerint kritériumokat elérő veszélyes időjárási jelenség nem várható.

Nem lesz front felettünk

Az orvosmeteorológiai előrejelzés szerint csütörtökön nem érkezik front, az érzékenyek azonban hidegfronti tüneteket tapasztalhatnak. Fejfájás, migrén, vérnyomás-ingadozás, keringési panaszok még továbbra is jelentkezhetnek. 

A hűvös hajnali órákban felerősödhetnek a kopásos jellegű ízületi panaszok. A nagy napi hőingás megterhelheti szervezetünket, akár rosszullét is előfordulhat. A szelesebb tájakon élők körében fokozódhatnak a fejfájásos panaszok, ingerlékenység, nyugtalanság jelentkezhet.

Időjárás-előrejelzésünk folyamatosan frissül, ha további részletekre kíváncsi (helyi adatok, orvosmeteorológia, közlekedésmeteorológia, pollenjelentés stb.), kattintson ide: https://index.hu/idojaras

Rovatok