Index Vakbarát Hírportál

Hamarosan egy újabb applikáció segíti a budapestiek mindennapjait

2023. április 27., csütörtök 10:53

Közeleg a május 1-je, Budapest 150. születésnapja apropóján pedig a Városháza Parkban is nagyszabású majálist szerveznek. Ebből az alkalomból az ÉnBudapestem applikáció is elindul, amely a fővárosiak mindennapjait hivatott segíteni.

Budapest 150. szülinapja alkalmából olyan majális lesz a Városháza Parkban, amely méltó az évfordulóhoz – közölte Facebook-oldalán Karácsony Gergely. A főpolgármester hangsúlyozta: többek között ingyenes koncertekkel várják az érdeklődőket, fellép a Midlife Crisis, a Balkan Fanatik és a Kelemen Kabátban.

A városvezető posztjában kiemelte: a majális keretein belül elindul az ÉnBudapestem applikáció is, amely egy budapestieknek szóló, városi szabadidős életet és kultúrát segítő kezdeményezés.

„A kormányzati sarcpolitika ellenére is arra törekszünk, hogy csökkentsük az itt élők kiadásait, ezért az alkalmazás felhasználói kedvezményesen válthatnak jegyet a Budapesti Történeti Múzeum minden intézményébe, a budapesti Art Mozik vetítéseire és a Trafó előadásaira, valamint a Fővárosi Szabó Ervin Könyvtárba” – írta a politikus.

Rovatok