Index Vakbarát Hírportál

Érzelmes posztban búcsúzott el Varga Judit férje

2023. május 1., hétfő 20:32

Varga Judit válófélben lévő férje, Magyar Péter az Instagram-oldalán számolt be róla, hogy elhagyta a házat, amelyben a családjával élt. Posztjából kiderült: rengeteg jó emlék fűzi a balatonhenyei házhoz, és nagyon csalódott, hogy el kell hagynia azt.

Még márciusban számoltunk be róla, hogy Varga Judit és férje úgy döntöttek, külön utakon folytatják életüket. A pár 18 évig volt együtt.

Magyar Péter most az Instagram-oldalán tett közzé egy hosszú bejegyzést. Azt írta, korábban

a teljes lelkét és szívét beleépítette a házba, ahová ezentúl „csak vendégként” járhat.

Mint írta, az utolsó napja tartalmasan telt, ugyanis megmetszette utoljára kedvenc rózsáit, mindenhol körbenézett, megsimogatta a padlástéglákat – amelyeket darabonként válogattak és tisztítottak. Ezt követően leült a cserépkályhához, majd kiült a kertbe, és még utoljára befeküdt Márait olvasni a függőágyba.

Egy búcsú mindig nehéz dolog, de szinte feldolgozhatatlan, ha egy olyan helytől kell elválnod, amire a fiaidon kívül a legbüszkébb vagy a világon. Miközben úgy érzem, hogy kitépik a szívemet, és haragszom magamra és az egész világra, mégis hálás vagyok, hogy legalább a fiúk továbbra is élvezhetik az álmaink és a közös erőfeszítéseink gyümölcsét, és abban bízom, hogy talán még lesz módom itt az unokáinkkal együtt focizni és a fiúkkal fröccsözni a medence partján. Vigyázzatok magatokra és egymásra, becsüljetek meg minden pillanatot, mert a holnap az már egy másik nap. Il etait une fois. Egyszer volt, hol nem volt

– olvasható a bejegyzésben.

Magyar Péterre egyébiránt ismét rátalált a szerelem, ami szintén egy közösségi médiás bejegyzésből derült ki.

Rovatok