Index Vakbarát Hírportál

Nótár Mary-koncert alatt, gyermekei szeme láttára vertek véresre egy majálisozó nőt

2023. május 2., kedd 15:25

Több mentő- és rendőrautó érkezett vasárnap este a Jégpince utcába Szombathelyen. A hatóságokat azért riasztották, mert Nótár Mary koncertjének ideje alatt brutális támadás ért egy házaspárt, akik a gyermekeikkel látogattak el a majálisra.

A Nyugat.hu hírportál információja szerint több férfi támadt rá egy gyermekeivel a koncertet élvező nőre. Az asszonyt az elmondások alapján teleszkópos bottal – amit a köznyelvben viperának neveznek – többször is megütötték a fején.

A két gyermekével visszatérő apa azonnal a felesége védelmére kelt, az egyik támadót megütötte, de közben őt is többször fejbe vágták, emiatt a földre zuhant.

A verést közelről nézték végig a házaspár kiskorú gyermekei. Négyük közül a legkisebb, egy kislány a dulakodás közben kiesett a babakocsiból, de nem sérült meg. A gyerekek kiborultak, órák múlva sem tudták abbahagyni a sírást. Őket az egyik hozzátartozójuk vitte el a majális helyszínéről.

A megtámadott asszony fején két helyen keletkezett 10-10 centis sérülés. A haj leborotválása után kapoccsal fogatták össze a sebeket a kórházban. A férfi a fején és a mellkasán szenvedett sérüléseket. Csontja is törött, az estét a kórházban kellett töltenie.

A családtagok éjfél után a Szombathelyi Rendőrkapitányságon tettek feljelentést.

Rovatok