Index Vakbarát Hírportál

Elszabadult egy közlekedő teherautó kereke Miskolcon

2023. május 3., szerda 11:15

Elképesztő képsorokat rögzített egy autós fedélzeti kamerája május 2-án Miskolcon. Egy platós teherautó kereke egyszer csak leszakadt, majd továbbgurult az úton. Szerencsére senki sem sérült meg.

Az esetről készült videón azt látni, ahogy egy, az úton haladó jármű bal hátsó kereke egyszer csak leszakad, majd továbbgurul. A teherautó sofőrje szerencsére meg tudta fogni az autót, így ő sem sodródott le az útról, valamint a továbbguruló kerék sem találkozott másik autóssal.

Egy platós teherautó mögött haladtam, amikor arra lettem figyelmes, hogy az egyik hátsó kereke konkrétan kiesik az autó alól. A kerék először lendületből elindult a párhuzamos sáv felé (ahol én is haladtam), majd jobbra az út széle felé vette az irányt. Csak a szerencsén múlt, hogy nem lett nagyobb baleset, mert jobbra járda van az út mellett, a szembe sávban pedig közlekedők voltak

– fűzte az esethez a videó készítője, a Budapesti Autósok olvasója.

Csúnya vége is lehetett volna

Március végén beszámoltunk róla, hogy az Egyesült Államok az autópályán leszakadt egy autó kereke, majd egy másik kocsi elé gurult, amitől az a levegőbe repült. Az esetről a baleset mögötti autós készített felvételt.

Rovatok