Index Vakbarát Hírportál

Újabb polgármesterjelöltet jelentett be a Momentum

2023. május 10., szerda 11:12

A Momentum Mozgalom a 2024-es önkormányzati választásokon Dukán András Ferencet indítja polgármesterjelöltként Csepelen.

A jelölést Gelencsér Ferenc, a párt elnöke, Szabó Szabolcs, Csepel momentumos országgyűlési képviselője és Dukán András Ferenc közös videóban jelentették be.

„A jelenlegi vezetés ahelyett, hogy az együttműködést keresné a fővárossal, csak a felelősséget hárítja” – mondta a polgármesterjelölt, hozzátéve, hogy Csepelen a legnagyobb gondot a közlekedés okozza, ezért ő traffipaxokkal, új járdákkal, zebrákkal és a biciklis közlekedés támogatásával tenné biztonságosabbá azt.

Gelencsér Ferenc úgy fogalmazott, hogy „a Holnap Magyarországához a holnap vezetőire és őszinte önkormányzatokra van szükség”. Dukán András Ferencet ilyen vezetőnek tartja.

Szabó Szabolcs országgyűlési képviselő megjegyezte: „A Fidesz kordonokat épített maga és az emberek közé. 13 év kormányzás után az országban és itt, Csepelen is változásra van szükség.”

A csepeli Fidesz helyzetével több cikkben is foglalkoztunk, az újjáalakult alapszervezetnek már nem tagja Borbély Lénárd polgármester.

Rovatok