Index Vakbarát Hírportál

Kábítóval cukrozta a kávét, majd lenyúlta egy férfi összes ékszerét egy magyar nő

2023. május 11., csütörtök 06:21

Egy mélykúti nő kétszer is betört alkalmi ismerőse otthonába.

rendőrség információi szerint „alkalmi ismerősénél” jelent meg egy nő, mivel bezárva találta az ajtót, azt benyomva bejutott, ekkor az idős férfi felszólította, hogy azonnal hagyja el otthonát. A nő el is hagyta a házat. Azonban nem bírta sokáig a férfi nélkül: két nappal később, az esti órákban ismét megjelent, zárt ajtó fogadta, de az ajtó üveges részét betörve bejutott az ingatlanba.

A nő felkapcsolta a villanyt és bement az alvó férfihoz. Felébresztette, pénzt kért tőle, melyet a korábbi ismeretség miatt adott is neki a férfi. Eközben viszont figyelmetlen volt, ezért a nő a telefonját és a pénztárcáját is el tudta lopni,

De nem érte be ennyivel. 

Az időskorú ekkor még nem aludt el, és beszélgetni kezdtek, és közben a nő kávéval kínálta a házigazdát. A frissítőbe azonban gyógyszert tett, amelytől a férfi totálisan elkábult. A nő ezt kihasználva még az arany ékszereket is ellopta.

Másnap reggel a férfi se a nőt, se az értékeit nem találta, így értesítette a rendőröket, akik a személyleírásnak köszönhetően beazonosították és elfogták a kifosztással és magánlaksértéssel gyanúsítható 30 éves mélykúti nőt.

A gyanúsítottat – aki ellen több bűncselekmény miatt is folyamatban van eljárás – őrizetbe vették a jánoshalmi rendőrök, akik kezdeményezték letartóztatását.

Rovatok