Index Vakbarát Hírportál

Új részletek derültek ki a szegedi lakásban talált holttestek ügyében

2023. május 13., szombat 19:39

Két holttestet találtak a rendőrök egy szegedi lakásban. A rendőrség idegenkezűség gyanúja miatt vizsgálta az eset körülményeit, a legfrissebb információk szerint egy férfi végezhetett távol-keleti barátnőjével és önmagával is.

Ahogyan arról már korábban beszámoltunk, a rendőrök két holttestet találtak május 13-án hajnalban egy szegedi lakásban. Idegenkezűség gyanúja vetődött fel, ezért a nyomozók vizsgálják az eset körülményeit. A lakást egy külföldi, Távol-Keletről származó, harmincas éveiben járó nő bérelte, akinek egy hasonló korú magyar barátja volt.

Friss információk szerint a férfi ölhette meg a nőt, majd magával is végzett – értesült az RTL Híradó. A bűncselekmény egy hatlakásos, kétszintes társasház egyik földszinti lakásában történt. A saroképület egyik utcafrontját rendőrségi szalaggal vették körül. A lakásnál a helyszínelés még tart, az utolsó nyomokat rögzítik, a holttesteket pedig elszállították a nap folyamán.

Tart a tanúk kihallgatása

A férfi családja értesítette a rendőrséget, mert két napon keresztül nem tudták őt elérni. A rendőrök a távol-keleti nő otthonában keresték a férfit, de már csak a holttesteket találták meg a lakásban.

A férfi egy fegyverrel végzett barátnőjével és önmagával, a pontos okok egyelőre nem ismertek, ugyanis még tart a tanúk kihallgatása.

Rovatok