Index Vakbarát Hírportál

Barátja végezhetett a negyedéves orvostanhallgató lánnyal Szegeden

2023. május 14., vasárnap 20:28

A legfrissebb információk szerint barátja végezhetett egy negyedéves orvostanhallgató lánnyal, majd a férfi a saját életét is kioltotta. A gyilkossághoz nem a saját, hanem apja vadászpuskáját használta. Búcsúlevelet nem hagyott, így továbbra sem tudni, miért történt a tragédia.

A szegedi rendőrség két holttestet talált13-án hajnalban egy helyi lakásban. Idegenkezűség gyanúja merült fel elsőként, ezért a rendőrök vizsgálni kezdték az eset körülményeit. Az egyenruhások szombat kora reggeltől este nyolc óráig voltak a lakásban.

Az RTL legfrissebb információi szerint barátja ölhette meg a negyedéves orvostanhallgató tajvani lányt, ezután pedig magával is végzett. A férfiról annyit tudtak meg, hogy informatikával foglalkozott, és a halála előtti napokban bocsátották el a munkahelyéről.

A csatorna információi szerint a férfi nem a saját fegyverével lőtt, hanem édesapja vadászpuskáját használta.

Szombaton reggel fél hét, háromnegyed hét környékén ébredeztünk, és akkor hallottam öt puffanást. Úgy tűnt, mintha egy szőnyeget porolnának, tompa puffanás volt

– mesélte az egyik szomszéd, aki utólag úgy gondolja, a gyilkos lövéseket hallhatta.

Az RTL úgy tudja, eddigre már rég halott volt a pár, így vélhetően arra ébredtek, hogy a rendőrség betörte a lakás ajtaját. Továbbá az is kiderült, hogy a férfi nem hagyott búcsúlevelet, így még mindig nem tudni, miért történt a tragédia.

Rovatok