Index Vakbarát Hírportál

Egy BMW-s kidöntötte egy család kerítését, majd bekopogtatott, hogy ne hívják a rendőröket

2023. május 14., vasárnap 16:00

Nem mindennapi eset játszódott le Szombathelyen, ahol egy ittas sofőr az egyik családi ház kerítését tarolta le, majd jónak látta bekopogtatni a háromgyermekes családhoz, és megkérni őket, hogy ne hívják a rendőrséget, mert nem történt semmi baj. Kívánsága süket fülekre talált.

Személyi sérülés nélküli közlekedési baleset történt vasárnap hajnalban Szombathelyen, a Szent Imre herceg utcában – írja a 112 press.

Gencsapáti felé tartott egy BMW-s, amikor egy erősen jobbra ívelő kanyarban áttért a menetirány szerinti bal oldalra, nekihajtott egy korlátnak, amit kidöntött, majd az autó hosszan lebontotta egy családi ház drótkerítését, a ráerősített árnyékolóval együtt.

A BMW közben letarolt egy sövényt is, érintőlegesen ütközött egy nagy reklámtábla fémlábával, majd a gépkocsit végül egy betontalapzatú fém kerítésoszlop állította meg. A baleset után a sofőr kiszállt az autójából, és odaszaladt a családi házhoz, aminek leamortizálta a kerítését.

A csattanásokra felébredő háromgyermekes szülők azt hallották, hogy valaki dörömböl az ajtajukon. Mint kiderült, a sofőr segítséget akart kérni, de nem orvosi jellegűt.

Azt kérte, hogy ne hívjanak rendőrt, hiszen nem történt semmi baj.

A kérését figyelmen kívül hagyva értesítették a hatóságokat, a rendőrök az ittas sofőrt előállították vérvételre. A lap információi szerint a sofőr nem sérült meg.

Rovatok