Index Vakbarát Hírportál

Magyarországon találták meg a felvidéki magyar üzletember holttestét

2023. május 18., csütörtök 19:20

Szűcs Tibor magyar üzletember luxusautója Pápa környékéről került elő, most pedig megtalálták a holttestét is. Az üggyel kapcsolatban 3 személyt vádoltak meg emberöléssel.

Megtalálták az eltűnt csicsói üzletember, Szűcs Tibor holttestét – írja a Startitup szlovák portál, akik hozzáteszik, a férfit meggyilkolták és holttestét Magyarországon temették el. A szlovák és a magyar rendőrök közösen dolgoznak az ügyben, csütörtök délelőtt 3 embert vettek őrizetbe Dél-Szlovákiában. 

Csak megerősíthetem, hogy ma reggel őrizetbe vettünk 3 személyt, akiket szándékos emberöléssel vádolunk. Az üggyel kapcsolatban azonban a jövő héten adunk bővebb tájékoztatást magyar kollégáinkkal, akikkel együtt dolgozunk az ügyön

– jelentette ki a portálnak Lubomír Danko, a szlovák Nemzeti Bűnüldözési Ügynökség (NAKA) igazgatója.

Szűcs Tibor május 2-án tűnt el, utoljára Komáromfüss (Trávnik) községben látták, innen indított egy hívást. Audi Q7-es luxusautója korábban Pápa környékéről került elő. A rendőrség nagy mennyiségű vért talált a család komáromfüssi házának teraszán. A rendőrség részletes tájékoztatást jövő hétre ígért. 

Rovatok