Index Vakbarát Hírportál

Egy hazafelé tartó iskolást ütöttek el Szigetszentmiklóson

2023. május 18., csütörtök 17:22

Szigetszentmiklóson, a Határ út és a Szent Miklós útja kereszteződésnél akart átmenni egy 11 éves fiú, amikor egy fekete Audis elütötte, majd segítségnyújtás nélkül továbbhajtott. Az iskolás gyermek könnyű sérüléseket szenvedett. A rendőrség segítséget kér a gyanúsított felkutatásában.

A Szigetszentmiklósi Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya a 13130-1006/2023. bűnügyi számon segítségnyújtás elmulasztása bűntettének gyanúja miatt folytat nyomozást ismeretlen tettes ellen – közölte a rendőrség.

A Határ út és Szent Miklós útja kereszteződésénél akart átmenni az úton egy 11 éves fiú, amikor egy, a Szent Miklós útján közlekedő, fekete Audi elütötte.

A sofőr adatai hátrahagyása és segítségnyújtás nélkül tovább hajtott. A hasát és mellkasát fájlaló iskolás gyermek a baleset következtében könnyű sérülést szenvedett. 

A Szigetszentmiklósi Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya kéri, hogy aki látta a balesetet, a járművel, vagy annak vezetőjével kapcsolatban érdemleges információval rendelkezik, hívja a Pest Vármegyei Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központját a 06-1-236-2883 telefonszámon, illetve tegyen bejelentést a Telefontanú 06-80-555-111 zöldszámán, vagy a 112 központi segélyhívón.

Rovatok