Index Vakbarát Hírportál

Két kisgyermek maradt árván a miskolci tartálykocsi-baleset után

2023. május 23., kedd 08:15

Két gyerek maradt árván, miután egy harmincas éveiben járó, tardonai házaspár halálra égett az autójukban egy tartálykocsival való frontális ütközés következtében Miskolcnál. A baleset szombat délután történt, a gyerekekre most a nagyszülők vigyáznak.

Egy kétéves kislány és egy ötéves kisfiú maradt árván, miután szüleik szombaton hazafelé tartva karamboloztak egy folyékony nitrogént szállító tartálykocsival Miskolc mellett. Az autójuk kigyulladt, és ők már nem tudtak kimenekülni – számolt be az RTL Híradó.

Mint megírtuk, a személyautó a baleset előtt átsodródott a szemből jövők sávjába, ahol egy folyékony nitrogént szállító tartálykocsival ütközött. A teherautó az árokba borult, a kocsi pedig lángra kapott, és teljesen kiégett. 

A harmincas éveiben járó házaspár az ezerfős Tardonán lakott, ahová néhány hónapja költöztek Kazincbarcikáról. A faluban éppen házat építettek. A helyieket megdöbbentette a tragédia. 

Ez szombat délután történt, de vasárnap reggeltől itt az egész falu gyászol. Itt vasárnap meg volt halva a falu. Ez nagyon nagy tragédia

– nyilatkozta egy helybéli a Híradónak.

A csatorna úgy tudja, a két árván maradt kisgyermeket a nagyszülők fogják felnevelni.

Rovatok