Index Vakbarát Hírportál

Jó hír érkezett gyermeknap alkalmából

2023. május 27., szombat 08:56

A vasárnapi gyermeknap alkalmából számos termálfürdő ingyenes belépési lehetőséggel vagy jelentős kedvezménnyel várja a gyerekeket.

A Termál Online beszámolója szerint napközbeni és esti programokból sem lesz hiány. Május 28-án gyermeknap alkalmából minden 14 év alatti gyermek ingyenesen látogathatja 

Emellett Hajdúnánáson a helyi Gyógyfürdőbe a 12 év alattiak juthatnak be ingyenesen, Igalon pedig a 10 éven aluliaknak lesz térítésmentes a bejutása az Igali Gyógyfürdőbe.

Bükfürdőn a gyereknap alkalmából május 28-án a helyi óvodába és általános iskolába járó gyerekek, továbbá minden büki diák 100 forintért válthat fürdőbelépőt. A Kecskeméti Fürdőben május 28-án, 15 és 18 óra között gyermeknapi programkavalkádot tartanak: akrobatikus bemutató, air track szőnyeg, lufifújás, jelmezes animátorok, csillámtetoválás várja a gyerekeket.  

Ezen kívül Jászszentandráson, Kecskeméten, Komáromban, Miskoltapolcán és Ráckevén is rendezvényekken, sztárfellépőkkel, sőt, néhol még éjszakai fürdőzéssel is várják a látogatókat – írta meg a Termál Online.

Rovatok