Index Vakbarát Hírportál

Felfordulás lesz a budapesti közlekedésben, sok helyen tilos megállni

2023. május 30., kedd 08:12

A labdarúgó-mérkőzés miatt ideiglenes forgalomkorlátozás lesz 2023. május 30-án, május 31-én és június 1-jén Budapest több kerületében is.

Május 30-tól forgalmirend-változás lép életbe a főváros területén a budapesti labdarúgó-Európa-liga-döntő miatt. Kedden, szerdán és csütörtökön az I., V., VII., VIII., IX, X. és XIV. kerület meghatározott részein tilos lesz megállni, valamint szakaszos és időszakos forgalomkorlátozások is várhatók ezekben a kerületekben.

A korlátozással érintett területekről elszállított járművek üzembentartói az ingyenesen hívható 06-80-180-780-as telefonszámon érdeklődhetnek. Részletes információk a rendőrség oldalán olvashatók. A mérkőzés miatt fokozott ellenőrzés várható a fővárosban.

Amint arról korábban beszámoltunk, minden jegy elkelt a május 31-i budapesti labdarúgó-Európa-liga-döntőre, amelyet az AS Roma és a Sevilla vív a Puskás Arénában. A Sevilla története hetedik UEFA-kupa-/Európa-liga-sikerét arathatja, az AS Romát irányító José Mourinho a hatodik nemzetközi kupáját szerezheti meg Budapesten.

Rovatok