Index Vakbarát Hírportál

Orbán Viktor elárulta, hogyan ünnepli hatvanadik születésnapját

2023. május 30., kedd 17:58

Orbán Viktor miniszterelnök május 31-én tölti be hatvanadik életévét, amelyet csak egy átlagos munkanapnak tart.

Május 31-én ünnepli születésnapját Orbán Viktor miniszterelnök, akinek több hivatalos találkozója is lesz a Karmelita kolostorban, este pedig kimegy a Puskás Arénába, az AS Roma–Sevilla Európa-liga-döntőre, és a helyszínen tárgyal az Európai Labdarúgó-szövetség prominenseivel. Csütörtök reggel pedig már hivatalos külföldi útra indul.

Köszönöm az érdeklődést, a jókívánságokat. Ám ez is csak egy munkanap. Egy dolog azonban nem maradhat el: mint minden évben ezen a napon, most is meglátogatom majd az édesanyámat

 – mondta Orbán Viktor a Blikknek arról, hogyan ünnepli a 60. születésnapját. 

A lap úgy tudja, hogy családi körben, tehát feleségével, Lévai Anikóval és gyermekeivel, valamint unokáival majd csak hétvégén ünnepel a kormányfő. 

Legutóbb Katarban tárgyalt a miniszterelnök

Havasi Bertalan, a miniszterelnök sajtófőnöke elmondta, hogy a katari tárgyalások napirendjén a kétoldalú energetikai, gazdasági és pénzügyi együttműködés fokozása, újabb beruházási lehetőségek feltérképezése, valamint a világpolitika aktualitásai szerepelnek.

A magyar delegáció célja Magyarország energiabiztonságának fokozása, az ukrajnai háborúval kapcsolatban pedig a békés, diplomáciai rendezés támogatása a káros szankciós és háborús politika erőltetése helyett – jelentette ki Havasi Bertalan.

(Borítókép: Orbán Viktor 2023. május 23-án. Fotó: Christopher Pike / Bloomberg / Getty Images)

Rovatok