Index Vakbarát Hírportál

Újabb polgármesterjelölteket jelentett be Kunhalmi Ágnes

2023. június 3., szombat 14:58

Kunhalmi Ágnes, a Magyar Szocialista Párt társelnöke egy június 2-i sajtótájékoztatón jelentett be öt jelöltet, akit a párt támogat a 2024-es önkormányzati választásokon. Ezzel már összesen 20 MSZP-s politikust, civilt támogat az MSZP.

Kunhalmi Ágnes, az MSZP társelnöke, országgyűlési képviselő újabb öt polgármesterjelöltet jelentett be, akit támogat a Magyar Szocialista Párt a nemrégiben módosított önkormányzati választásokon. A támogatottak között vannak MSZP-s politikusok és civilek is.

Az MSZP által támogatott újabb polgármesterjelöltek:

Korábban egy háttérbeszélgetésen Kunhalmi Ágnes elmondta: a DK-t és az LMP-t leszámítva az ellenzéki pártok pozitívan reagáltak az MSZP januári megkeresésére, hogy mielőbb kezdjenek hozzá a tárgyalásokhoz a 2024-es önkormányzati választásokról. A DK és az LMP azonban azóta sem tartotta időszerűek az egyeztetéseket. Nemrég pedig az MSZP kezdeményezésére tárgyalóasztalhoz ültek az ellenzéki pártok a DK és az LMP kivételével. Ez is, valamint a korábban bejelentett polgármesterjelöltek is azt bizonyítják, hogy az MSZP elkezdte a felkészülést a jövő évi választásra.

Az MSZP támogatásáról biztosított, korábban bejelentett polgármesterjelöltek:

Rovatok