Index Vakbarát Hírportál

Eláztatta a víz a maglódi úti villamossíneket, közéjük szorult egy férfi

2023. június 9., péntek 17:21

Vízben úszó sínek közé szorult a lába egy férfinak, csak segítséggel tudott kiszabadulni. Az utóbbi napok esőzései hatalmas pusztításokat okoztak.

Felgyülemlett az esővíz a Maglódi úton Budapesten, a derékig érő vízben egy férfi ült.

A FÉRFI FELTEHETŐEN ÁT AKART KELNI AZ ÚTON, AZONBAN ALÁBECSÜLTE A VÍZ MÉLYSÉGÉT, MERT LÁBA AZ ÚTON FEKVŐ VILLAMOSSÍNEK KÖZÉ SZORULT.

Az MTI tudósítója képeken is rögzítette, ahogy többen is segítettek a férfinak kiszabadulni a vízből.

Óriási károkat okoz az eső

A heves esőzések hatalmas pusztításokat végeznek Magyarországon, Heves vármegyében szerdán egy kilenctagú családnak kellett elhagynia az otthonát, csütörtökön pedig ketten haltak meg a villámárvizek miatt.

A felhőszakadás és a zivatar egyre több feladatot ad a tűzoltóknak. Leginkább a kertekbe, lakóházakba betörő víz kiszivattyúzásán dolgoznak, de a kidőlt fák, leszakadt ágak eltávolításához is kérik a segítségüket.

Az időjárás a közlekedésben is fennakadásokat okozott, a fővárosban például az egyik aluljárót teljesen elöntötte a víz, emellett az autók és a villamosok is elakadtak. 

Időjárás-előrejelzésünk folyamatosan frissül, ha további részletekre kíváncsi (helyi adatok, orvosmeteorológia, közlekedésmeteorológia, pollenjelentés stb.), kattintson ide: https://index.hu/idojaras.

Rovatok