Index Vakbarát Hírportál

Budapest után Debrecenből is indulnak majd Wizz Air-járatok

2023. június 11., vasárnap 08:25

A Wizz Air már nemcsak a fővárosból, hanem június 10-től Debrecenből is lehetővé teszi a török Riviéraként ismert Antalya megközelítését. Az új útvonal csaknem egy hónappal követi az első budapesti járatot a közkedvelt úti célra. Debrecenből hetente 2 alkalommal, kedden és szombaton repülhetnek majd az utazni vágyók – derült ki a légitársaság sajtóközleményéből.

A Wizz Air folyamatosan törekszik útvonalainak bővítésére, ezt bizonyítja az új nyaralójárat elindítása is, amellyel a légitársaság összeköti Debrecent immár Törökországgal is.

A Debrecen Nemzetközi Repülőtérrel való több mint egy évtizedes, kiemelkedően sikeres együttműködést követően a légitársaság továbbra is kiemelt figyelmet fordít kínálatának bővítésére a debreceni utazók számára.

A repülőtér számára kiemelten fontos, hogy utasaink igényeit szem előtt tartva fejlesszük járatkínálatunkat, mely különösen lényeges a nyári szezonban, amikor a turizmus élénkebb az év többi időszakához képest. Nagy öröm számunkra, hogy új úti céllal bővül a Wizz Air Debrecenből elérhető kínálata, és bízunk benne, hogy együttműködésünk jegyében ezen fejlesztések tovább folytatódnak a jövőben

– nyilatkozta Király Tamás, a Debrecen Nemzetközi Repülőteret üzemeltető gazdasági társaság ügyvezetője.

A nyaralni vágyóknak ideális választás Antalya, amely kényeztető, tiszta vízű tengerpartokkal nyűgözi le az odalátogatókat. Azoknak, akik örömmel felfedeznék Antalya múltját, Kaleicibe, a város romantikus óvárosába is érdemes lehet ellátogatni, ahol számtalan történelmi és kulturális élményt élhetnek át.

Mivel a terület nyáron szinte teljesen csapadékmentes, ezért tökéletes választás lehet a családi tengerparti nyaralások helyszínéűl.

Örömünkre szolgál, hogy Budapestet követően Debrecenből is elindíthattuk első járatunkat Antalyába, ezzel is alátámasztva útvonalbővítési terveink komolyságát Magyarországon. Ezentúl is az egyik elsődleges szempontunk lesz lehetővé tenni magyar utasaink számára a megfizethető repülési élményt. A WIZZ csapatával alig várjuk, hogy üdvözölhessük őket az új, törökországi járatunkon!

– mondta Trubek Zsuzsa, a Wizz Air kommunikációs menedzsere.

Rovatok