Index Vakbarát Hírportál

Pécsi drogdílerre csapott le a rendőrség

2023. június 12., hétfő 18:22

A rendőrök őrizetbe vették, majd kezdeményezték a letartóztatását annak a 22 éves pécsi férfinak, aki drogot árult műhelyében. A rendőrök egy testvérpárt is elkaptak, akik épp vásárolni akartak a szerből.

A Baranya Vármegyei Rendőr-főkapitányság munkatársai június 8-án egy 22 éves férfit, valamint egy testvérpárt – egy 25 éves férfit és egy 22 éves nőt – állítottak elő a rendőrkapitányságra. A 22 éves férfit azzal gyanúsítják, hogy egy műhelyben kábítószert tárolt, amellyel kereskedett is.

A nyomozók a pécsi műhelyben kábítószer termesztéséhez szükséges eszközöket, valamint több mint 200 gramm kábítószergyanús növényi származékot találtak.

Utóbbit árulta a férfi akkor is, amikor a rendőrök kiérkeztek a helyszínre. A nyomozók a vevők gépkocsijában is találtak kábítószer gyanúját keltő növényi származékot.

A testvérpár ellen kábítószer birtoklása vétség miatt indult büntetőeljárás, a díler ellen – őrizetbe vétele mellett – kábítószer- kereskedelem bűntett miatt nyomoz a Baranya Vármegyei Rendőr-főkapitányság.

A rendőrök kezdeményezték a férfi letartóztatását.

Rovatok