Index Vakbarát Hírportál

Húsz kiló kábítószert foglaltak le a nyomozók egy férfi garázsában

2023. június 19., hétfő 15:11

Húsz kilogramm kábítószert és közel nyolcmillió forint készpénzt foglaltak le a Szabolcs-Szatmár-Bereg vármegyei nyomozók egy 25 éves férfi garázsában. A gyanúsítottat akkor fogták el, mikor éppen drogot adott el az egyik kuncsaftjának.

A Szabolcs-Szatmár-Bereg vármegyei nyomozók a Nyíregyházi Rendőrkapitányság munkatársaival közösen csaptak le a férfira, aki az egyik nyíregyházi lakótelepen autójából szolgálta ki vevőjét közel 100 gramm kokainnal és némi extasyval. A férfi ruházatának és gépjárművének átvizsgálása után az eladásokból származó készpénzt és további kábítószergyanús anyagokat foglaltak le a rendőrök.

A nyomozók a férfi otthonában és garázsában is alapos kutatást végeztek, és mintegy 20 kilogramm  különböző típusú kábítószergyanús anyagot, nagyobb mennyiségben kokaint, extasyt, marihuánát, valamint közel nyolcmillió forint készpénzt is lefoglaltak.

Az eljárás alá vont M. S.-t a nyomozók kábítószer-kereskedelem bűntett elkövetésének megalapozott gyanújával kihallgatták, őrizetbe vették és előterjesztést tettek letartóztatásának indítványozására.

A gyanúsított jelenleg bűnügyi felügyelet alatt védekezhet. A gyanúsítottak köre vélhetően bővülni fog – számolt be a rendőrség.

Rovatok