Index Vakbarát Hírportál

Lang Györgyi nevében érkeztek adományok az OMSZ-hez

2023. június 20., kedd 11:15

Múlt héten rendhagyó keretek között a Fővárosi Állat- és Növénykertben búcsúztatták a Pa-Dö-Dő együttes tagját, Lang Györgyit, aki úgy tűnik, még halála után is kiáll a jó ügyek mellett.

Titokzatos adományozótól kapott támogatást az Országos Mentőszolgálat (OMSZ), amit a Pa-Dö-Dő zenekar nemrég elhunyt művésze nevében utaltak az életmentőknek.

Mint ismert, énekesnő, műsorvezető, színésznő, a Pa-Dö-Dő együttes tagja május 20-án, 66 éves korában halt meg otthonában, barátai és családja körében, búcsúztatóját pedig a Fővárosi Állat- és Növénykertben tartották a múlt héten.

Ahogy azt az Országos Mentőszolgálat is felidézi bejegyzésében, a szervezők a búcsúztatón azt kérték a résztvevőktől, hogy a gyertyára és virágra szánt pénzt inkább segítőszervezeteknek ajánlják fel Lang Györgyi nevében.

„A Lang Györgyi nevében küldött összeg akár sok száz virágra, vagy akár több ezer mécsesre is elég lett volna, a támogatás végül a mentőkerékpárosok szolgálatát segíti. Köszönjük!” – írta Facebook-oldalán az OMSZ.

Rovatok