Index Vakbarát Hírportál

Ha ezt meglépik, rá sem lehet majd ismerni a Cseh László Uszodára

2023. június 21., szerda 10:47

Természetesen érdekünk, de nem mindenáron – így kommentálta Elek Sándor polgármester a Törökbálint Sportközpont és Cseh László Uszoda továbbfejlesztésének lehetőségét a tervek bemutatása után.

Az Építési és Közlekedési Minisztérium (ÉKM) Sport és Turisztikai Fejlesztések Főosztályának megbízásából a DAW Építész Stúdió tervezői elkészítették a Törökbálint Sportközpont és Cseh László Uszoda továbbfejlesztésére vonatkozó engedélyezési tervet és építészeti műszaki leírást – hívta fel a figyelmet Elek Sándor, a város polgármestere, hozzátéve, hogy a keddi lakossági fórumon a terveket be is mutatták.

Úgy tudjuk, a tervek része, hogy a 25-ös után kapna 50 méteres versenymedencét is az uszoda, mint ahogy épülne háromcsillagos sportszálló konferenciateremmel, valamint itt kapna helyet az egyik legmodernebb tekepálya, amely a sportág nemzeti központjaként is funkcionálna.

Amit láttunk, az impozáns. De tudni kell, hogy még a folyamat elején vagyunk. A sportközpont második ütemének megépítése természetesen érdekünk, de nem mindenáron

– mondta a polgármester. Ahogy fogalmazott, a megvalósítást csak akkor tudják támogatni, ha figyelembe veszik az elvárásaikat. Ezek közül kiemelte, hogy

Rovatok