Index Vakbarát Hírportál

Bordatörés a benzinkúton: ököllel ütötte haragosát egy férfi

2023. június 28., szerda 09:26

A jánoshalmi benzinkúton keveredett szóváltásba két férfi, majd az egyik ököllel ütni kezdte haragosát, aki nyolc napon túl gyógyuló sérülést, többszörös bordatörést szenvedett. Az esetről videó is készült.

A Kiskunhalasi Járási Ügyészség súlyos testi sértés bűntette miatt vádat emelt egy férfival szemben, aki egy korábbi nézeteltérésük miatt előbb sípcsonton rúgta, majd több alkalommal ököllel megütötte a másik embert. 

A vádirat szerint az ügy vádlottja tavaly júliusban a másik férfit követően érkezett a jánoshalmi benzinkútra. Egy korábbi nézeteltérésük miatt olyannyira rossz viszonyban voltak, hogy amikor a vádlott a benzinkút shopjában meglátta a pénztártól éppen távozó férfit, őt jobb lábbal sípcsonton rúgta.

Ezt követően az elkövető a távozó után ment, és egy rövid szóváltást követően

a gépkocsijánál több alkalommal ököllel meg is ütötte haragosát, aki nyolc napon túl gyógyuló sérülést, többszörös bordatörést szenvedett.

Az ügyészség a férfit súlyos testi sértés bűntettével vádolta, és ezért vele szemben próbaidőre felfüggesztett szabadságvesztés kiszabását indítványozta. A Kiskunhalasi Járásbíróság a bántalmazót jogerősen nyolc hónap, végrehajtásában egy év próbaidőre felfüggesztett szabadságvesztésre ítélte.

Az alábbi videón a cselekmény látható.

Rovatok