Index Vakbarát Hírportál

Ennek mindenki örülni fog, aki Wizz Airrel utazik

2023. július 4., kedd 17:31

A Wizz Air légitársaság WIZZ Discount Club Light néven új hűségprogramot indít, amelyen keresztül exkluzív fedélzeti kedvezményeket kínál utasai számára – derült ki a légitársaság közleményéből.

A Wizz Air mobilalkalmazásban és weboldalán egyaránt elérhető WIZZ Discount Club Light programmal számos előnyt kínál a légitársaság. A tagok többek között különleges fedélzeti kuponokat és promóciókat érvényesíthetnek a WIZZ Caféban és Boutique-ban.

Az utasok díjfizetés nélkül csatlakozhatnak a WIZZ Discount Club Light hűségprogramhoz. A WIZZ Discount Club Standard vagy Group tagsággal rendelkezők meglévő tagságuk részeként pedig automatikusan megkapják a WIZZ Discount Club Light ajánlatokat is.

Az új kezdeményezés célja, hogy a Wizz Air egyedi kedvezményekkel növelhesse utasai elköteleződését a légitársaság mellett. Az ajánlatok – melyek közt megtalálhatók parfümakciók és italkedvezmények is – járatonként eltérők lehetnek.

A WIZZ Discount Club Light egy újabb módja annak, hogy utasaink pénzt takaríthassanak meg, amikor a WIZZ-zel repülnek. Az exkluzív kedvezmények jelentős megtakarítást jelentenek a fedélzeti ételek és termékek vásárlásakor minden velünk utazó számára. Örömünkre szolgál, hogy ultradiszkont modellünk részeként egy ilyen új programot is kínálhatunk a Wizz Airt választóknak

– mondta Trubek Zsuzsa, a Wizz Air kommunikációs menedzsere.

Rovatok