Index Vakbarát Hírportál

Fontos bejelentésekre készül a kormány

2023. július 6., csütörtök 08:03

Csütörtök reggel tíz órától Kormányinfót tart Gulyás Gergely Miniszterelnökséget vezető miniszter és Szentkirályi Alexandra kormányszóvivő. A legfontosabb történésekről ezúttal is percről percre frissülő cikkben számolunk be, amelyet élőben követhetnek az Indexen.

Mint ismert, csütörtökön délelőtt ismét Kormányinfót tart Gulyás Gergely Miniszterelnökséget vezető miniszter és Szentkirályi Alexandra kormányszóvivő. A sajtótájékoztatón elsősorban a szerdai kormányülés döntéseit ismertetik.

A Kormányinfón várhatóan szó esik

Az Index szokás szerint élőben követi a sajtótájékoztatót, a legfontosabb eseményekről pedig percről percre frissülő cikkben számolunk be.

Legutóbb két héttel ezelőtt álltak a sajtó elé a kormány képviselői, akkor viszont két alkalommal is. A hétfői bejelentések főként a rezsiszabályok szektorális változását, a gyógyszeriparra vonatkozó extraprofitadó jelentette terhek mérséklését és a SZÉP-kártya felhasználásának kibővítését érintették, addig a 22-i sajtótájékoztatón az élelmiszerárstop és a családtámogatási rendszer került az asztalra.

Rovatok