Index Vakbarát Hírportál

Kabaréba illő jelenet végén csapott le a rendőrség a régóta tevékenykedő sorozatbetörőre

2023. július 7., péntek 13:37

A jánoshalmi rendőrök elfogtak és őrizetbe vettek egy sorozatbetörőt, aki idén május végétől egészen július 5-éig több bűncselekményt is végrehajtott.

Az akkor még ismeretlen elkövető éjszakánként aktivizálta magát, és leginkább büfékocsikat vett célba, de egy alkalommal a vasútállomásra is betört. Az esetek többségében kártyaterminált, készpénzt és némi élelmiszert zsákmányolt – írja a police.hu.

Egy ízben üres kézzel távozott a helyszínről, mivel egy közelben lakó meghallotta a csörömpölését, és megzavarta. A szemtanú azonnal hívta a rendőröket, akik a bűnelkövető nyomába eredtek. Nem sokkal később egy parkban találtak a tolvajra, aki épp egy hűtőszekrényt igyekezett elhúzni puszta kézzel, eközben kevés sikerélmény érte.

Mint kiderült, a betörő az állomáson tett szert az értékes, ámde meglehetősen nehéz holmira. A rendőrök gyorsan elfogták őt, így nem rokkant bele a szekrény cipelésébe.

A 37 éves helybélit előállították a rendőrkapitányságra, és kihallgatták a lopások ügyében. A nyomozók a férfi letartóztatására tettek indítványt.

Rovatok