Index Vakbarát Hírportál

Tűz ütött ki az egyik budapesti Tescóban, vasárnapra helyreállt a rend

2023. július 8., szombat 19:48

Péntek éjjel a Tescónak is helyet adó üzletközpont egyik üzletében kisebb tűz keletkezett, emiatt az áruház egy ideig nem tudott kinyitni.

A Facebook-oldalán tájékoztatta a vásárlókat a Váci úti üzletet ért kellemetlenségről szombaton a Tesco Magyarország. Mint írták, a javítások miatt nem tudják fogadni a vásárlókat, de a helyzet gyorsan rendeződött. 

Elnézést kértek a kialakult helyzetért, és kiemelték, hogy szokásos kedvező áraik és hétvégi kedvezményeik ugyanúgy várják a vásárlókat a Fogarasi úti, Bécsi úti, valamint a Pólus Centerben található üzletekben. Hozzátették, hogy ha valakinek csak egy kisebb vásárlás lebonyolítására lenne szüksége, a Garam utcai Tesco is a rendelkezésükre áll.

Pozitívumként kiemelték, hogy a házhozszállítás, valamint a Click&Collect szolgáltatás továbbra is problémamentesen üzemel, valamint extra idősávokat is kínálnak a vásárlók számára egész hétvégén.

A hipermarket nyitásának időpontjáról szintén a Facebook felületén tervezik tájékoztatni majd a vásárlókat.

Később újabb közleményt adtak ki, amely szerint a Váci úti Tesco vasárnap reggel 6 órától zavartalanul üzemel és a megszokott rendben várja a vásárlókat.

Rovatok