Index Vakbarát Hírportál

Megdöbbentő részletek derültek ki a robogóval menekülő párról

2023. július 10., hétfő 17:09

Július 3-án, hétfőn egy fiatal pár robogóval menekült a rájuk váró rendőri intézkedés elől. A Budapesti Rendőr-főkapitányság (BRFK) most elárulta az Indexnek, hogy az illetők kábítószeres befolyás alatt álltak az adrenalindús hajsza közben.

Mint az Indexen megírtuk, a rendőrség egy rendszám nélküli robogóst üldözött július 3-án, délután Budapesten. A robogót vezető férfi mögött egy fiatal nő ült a járművön. Az üldözésről készült felvételt egy másik autós fedélzeti kamerája rögzítette.

Lapunk megkeresésére a BRFK elárulta, hogy a XIII. Kerületi Rendőrkapitányság járőrei ellenőrizni akarták a segédmotoros kerékpárt a Róbert Károly körút 26. szám előtt, de annak vezetője és utasa elmenekültek. A rendőrök szolgálati kocsival több környező utcán át követték, majd 15 óra 40 perckor a Karikás Frigyes utcában kapták el őket.

A 21 éves férfi és 19 éves nő a helyszínen bevallotta, hogy korábban kábítószert fogyasztottak.

A kerékpár tárolójában a rendőrök növényi törmeléket találtak, ezért őket mintavétel céljából előállították.

A páros ellen kábítószer birtoklása és járművezetés bódult állapotban gyanúja miatt indult büntetőeljárást. A segédmotoros kerékpárt vezető férfival szemben szabálysértési feljelentést és közigazgatási bírságot is alkalmaztak – közölte az Indexszel a BRFK.

Rovatok