Index Vakbarát Hírportál

Olajjal locsolták le a népszerű magyar útszakasz kanyarjait

2023. július 11., kedd 06:29

Vasárnap reggelre veszélyessé vált a 1119-es út, miután valaki olajat locsolt szét a Bajna és Héreg közötti szakasz kanyarjaiban.

Voltak, akik meg is csúsztak az olajtócsák miatt. Végül egy motoros hívta fel a rendőrség figyelmét az életveszélyes meglepetésre.

A közösségi médiában rögtön megindultak a találgatások, a feltételezések szerint valaki szándékosan öntött fáradt olajat az útra.

A Magyar Közút is értesült a szennyeződésekről, a társaság munkatársai gyorsan reagáltak, és soron kívül megtisztították az aszfaltot – írja a SportMotor.hu.

Az 1119-es út Bajna–Héreg közötti szakasza kedvelt útvonala a motorosoknak. Egyelőre nem világos, mi volt az elkövető motivációja, de sok közlekedő úgy gondolja, hogy az illető az erre közlekedő motorosokkal akart kiszúrni – jegyzi meg a Magyar Nemzet.

Az Esztergomi Rendőrkapitányság Ismeretlen személlyel szemben közlekedés biztonsága elleni bűncselekmény miatt indított büntetőeljárást, tájékoztatott az ORFK Kommunikációs Szolgálata a Kemma megkeresésére.

Rovatok