Index Vakbarát Hírportál

Elesett az M7-es a Balaton felé, 7-8 kilométeres dugóra kell számítani

2023. július 13., csütörtök 14:31

Torlódik a forgalom az M7-es autópálya Balaton felé vezető oldalának több szakaszán is – tudatta csütörtök délután az Útinform.

Azt írták, hogy a sztráda Balaton felé vezető oldalán, a martonvásári szakaszon, a 30-as és a 36-os kilométer között munkavégzés miatt a külső és a leállósávot lezárták, ezért 7-8 kilométer hosszan, szakaszosan torlódik a forgalom.

Azt javasolták, hogy aki teheti, az M0-s autóút déli szektorán, az M5-ös felé vezető oldalon, a 9-es kilométernél lévő Diósd csomóponton keresztül kerüljön a 7-es főút felé. Közölték azt is, hogy korábban baleset történt az M7-es autópályán – szintén a Balaton fel vezető oldalon – a 45-ös kilométernél.

Mindkét forgalmi sáv szabad, a sérült jármű és a mentésben rész vevők is már a leállósávon vannak, mégis sokan lassítanak mellettük, ezért torlódik a forgalom, és már a 40-es kilométertől telítettek a sávok – írták.

Közben az M1-es autópályán a Hegyeshalom felé vezető oldalon, a 67-es kilométernél lévő Tata csomópont és a 85-ös kilométernél fekvő Komárom csomópont között, a terelt szakaszon torlódik a forgalom, hívta fel a figyelmet az Útinform.

A Budapest felé vezető oldalon, a Mosonmagyaróvár és a Lébény közötti szakaszon, a 146-os kilométernél munkavégzés miatt a külső sávot lezárták, több kilométeres a torlódás. Aki teheti az 1-es főút felé kerüljön, javasolták az autósoknak.

Az M3-as autópályán sem lehet zavartalanul közlekedni, ugyanis a Vásárosnamény felé vezető oldalon, a káli szakaszon, a 97-es és a 104-es kilométer közötti terelésnél az erős forgalom miatt, több kilométeres torlódásban kell autózni.

Rovatok