Index Vakbarát Hírportál

Holttestet találtak a rendőrök egy nyíregyházi társasházban

2023. július 19., szerda 20:35

Helyszínelők érkeztek szerda délután egy nyíregyházi emeletes házhoz, ahol az egyik lakásban egy holttestet találtak. A rendőrséget a szomszédok értesítették, akik az erőteljes szagra figyeltek fel.

A rendőrség szerdán vonult ki egy nyíregyházi emeletes házhoz, ahol az egyik lakásban holttestet találtak – közölte a Szabolcs-Szatmár-Bereg vármegyei hírportál.

Mint írták, a helyszínelők rögzítették a nyomokat, de egyelőre nem tudni, pontosan mit találtak az ingatlanban. Az ügyben még tart a nyomozás, ezért a rendőrség nem erősítette meg az idegenkezűséget a lapnak.

Az erőteljes szagra a szomszédok figyeltek fel, akik azonnal értesítették a hatóságot.

Bántalmazás áldozata lehetett a nő

A portálnak egy közelben élő hölgy nyilatkozott, aki elmondta, hogy ismerte látásból a harminc év körüli elhunytat, akit kedves és aranyos hölgynek tartottak a környéken.

Felidézte, hogy a lakásban élő pár sűrűn veszekedett, ezért a férfi bántalmazta a nőt. Emellett úgy tudja, hogy rendszeresen fogyasztottak alkoholt is.

A fiatal szomszéd lány hozzátette, hogy a férfit vasárnap látták legutóbb, emellett a párjáról sem hallottak egy ideje.

Ha önt vagy ismerősét erőszak éri a kapcsolatában, vagy ha valakiről úgy véli, emberkereskedelem áldozata lett, akkor hívja az Országos Kríziskezelő és információs Telefonszolgálatot a belföldről ingyenes 06-80-20-55-20 számon vagy a nap 24 órájában ingyenesen hívható Áldozatsegítő Vonalat a 06-80-225-225-ös számon.

Személyesen az Önhöz legközelebbi Áldozatsegítő Központban kérhet segítséget, az Áldozatsegítő Központok címlistája itt található: http://vansegitseg.im.gov.hu

A NANE Egyesület bántalmazott nőknek és gyermekeknek szóló segélyvonala szerda kivételével minden hétköznap 18 és 22 óra között ingyenesen hívható a 06-80-505-101-es telefonszámon.

Rovatok