Index Vakbarát Hírportál

Rendőrök előtt driftelt a körforgalomban egy sofőr Gyöngyösön

2023. július 19., szerda 07:08

Fittyet hányt a szabályokra az a sofőr, aki a múlt hétvégén driftelve tett több kört egy gyöngyösi körforgalomban. Mindezt ráadásul a rendőrök előtt. A mutatványnak meg is lett az eredménye: feljelentették.

A Heves Vármegyei Rendőr-főkapitányság közlekedésrendészeti szakemberei célirányos ellenőrzést tartottak Gyöngyös belterületén az elmúlt hétvégén. Eközben a felvételen látható személyautó sofőrje a civil szolgálati járművel lévő egyenruhások előtt driftelve tett több kört egy körforgalomban, veszélyeztetve ezzel a többi arra közlekedőt – közölte honlapján a rendőrség.

A rendőrök megállították a járművet, és az azt vezető férfi ellen szabálysértési feljelentést tettek – tették hozzá.

Mint írták, a rendőrség a továbbiakban is kiemelt figyelmet fordít arra, hogy a szabálytalanul közlekedőket kiszűrje a forgalomból. Az előírásokat megszegők nemcsak saját magukat, hanem közlekedő partnereiket is veszélyeztetik.

Emellett a műszaki hibás vagy átalakított járművekkel zavarják a városban lakók nyugalmát. A szakemberek a mindennapos közlekedési kontroll mellett változó időpontokban és helyszíneken a jövőben is tartanak majd hasonló ellenőrzéseket – áll a közleményben.

Rovatok